Nyheter inom IT

IT

Idag så är IT en del av vår vardag, utvecklingen har verkligen gått snabbt och många om inte alla använder dator på något sätt. Antingen hemma eller på jobbet. Nyheterna inom IT är spännande och det kommer ständigt nya spännande saker inom området. Bubblan som en gång sprack är ett minne blott och vi använder oss av digitala produkter dagligen mer eller mindre.

Det är spännande att läsa vad som är på gång och vilka nyheter som kommer. Många av de nya produkterna på marknaden testas och skrivs om online så det är inga svårigheter att få inblick hur produkter fungerar och hur IT marknaden förändras. Att följa utvecklingen gör att man får en bättre förståelse för det hela. Det kan vara intressant att läsa om varför datorns livslängd blir kortare eller hur m den smarta telefonen Huawei Nexus 6P fungerar. Att läsa relevanta tester på olika IT-produkter är alltid intressant och tänker man köpa någon av produkterna kan det vara än mer intressant.

Det har hänt mycket de senaste åren och hur framtiden ser ut går bara att spekulera i. Alexander Bard är en man med många strängar på sin lyra och redan 1995 så spådde han hur det skulle se ut idag. Nu har han gjort det igen, i TV4 så pratar Bard om hur han tror att det kommer att se ut framöver. Vi får se hur det slår ut och hur rätt Bard får. Vad vi vet är att förändringar kommer och frågan är om vi är förberedda på dessa förändringar. Hänger vi med i utvecklingen så kanske vi blir bättre förberedda på det som komma skall.